Harris Ranch Community Center

Boise, Idaho

The historic Harris Ranch is a 1,300-acre master planned community embracing the concepts of smart growth and new urbanism. Appearing as a barn with related sheds the 1,382 sf Community Center reflects the local ranching history and matches the other commercial buildings in the development.

Inside are a post office box room for local mail collection, restrooms, locker rooms, and a mechanical room. For ease of maintenance, the walls are made of painted, board-formed concrete. Exposed copper plumbing gives fully functional restrooms a rustic look. The 1.45-acre lot is a mix of hardscape and softscape, including two outdoor swimming pools, lighted pathways, trees, landscaping and fountains.

Year Completed

2014

Industries

Expertise

Related Projects

Pin It on Pinterest