Commercial/Office

Deloitte Services TI

CSHQA interiors professionals were challenged to create a one-of-a-kind space while keeping in line with firm’s national image.  The project included space planning, design concepts and materials selection to refurbish the elevator lobby, main reception areas, and conference rooms.

Using an upbeat and playful palette brought warmth and character to the spaces while maintaining a professional corporate appeal.  The custom reception desk is topped with black granite and wrapped in walnut veneer.  Bold colors compliment the walnut which is used throughout both the elevator lobby and the reception space.  New lighting and flat screen television panels were integrated into the design. Carpeting assists with wayfinding as patterned and solid sections divide the waiting area.

 

Similar Projects

At A Glance

LOCATION

  • Boise, ID

PRACTICE

COMPLETED

  • 2007

EXPERTISE

CLOSE

REFRESH